KARCHER szőnyeg és kárpittisztítók
KARCHER PUZZI 8/1 C szőnyeg és kárpittisztító Adatlap

GÉP ÁRA    A Puzzi 8/1 C egy nagy teljesítményű permetextrakciós készülék kisebb felületek tisztításához. Ez a készülék kárpittisztításhoz vagy szőnyegfelületeken folteltávolításra alkalmas. Tisztítás után csekély nedvesség marad vissza, ezáltal a felület rövid időn belül újra járható.

KARCHER Puzzi 10/1 szőnyeg és kárpittisztító Adatlap

GÉP ÁRA    Új, tetszetős formatervezésű permetextrakciós készülékek! Intelligens tartozékintegrációval és praktikus kábelfeltekeréssel. Az ideális tisztítási megoldás mindenfajta textilfelülethez.

KARCHER Puzzi 10/2 Adv *EU szőnyeg és kárpittisztító Adatlap

Kis és közepes szőnyegpadlók tökéletes tisztításához. A modul felépítésű tartozékok közvetlenül a készüléken helyezkednek el. A szívócső a hordozófogantyúra erősíthető. A padló és kárpittisztító fej gyorsan cserélhető. Habzásgátló adagolás. Tárolóhely a tisztítószer tabletták részére. Csatlakozóaljzat a PW 30/1-es készülékhez, ami akár 80 százalékkal is megnöveli a készülék teljesítményét - és javítja a takarítási eredményt.

KARCHER Puzzi 30/4 szőnyeg és kárpittisztító Adatlap

Kategóriájában a legcsendesebb szőnyegtisztító készülék. Az alacsony zajszintnek köszönhezően a készülék univerzálisan használható munkaidőben és szállodákban. A nagy levegőmennyiségnek köszönhetően a konkurens termékeknél 30 százalékkal gyorsabb száradási idő. Nagyon jó kezelhetőség, helytakarékos szállítás és tárolás. Levehető szennyezettvíz-tartály. A frissvíz-tartály szintjelzővel van ellátva. Fektetve szállítás tele frissvíztartállyal is lehetséges. Beépített túlhevülés elleni védelem. A készülék tartozéka a 350 mm széles padlótisztító fej, rugalmas szívóajakkal.

KARCHER Puzzi 30/4 E szőnyeg és kárpittisztító Adatlap

Kategóriájában a legcsendesebb szőnyegtisztító készülék (66dB). A nagy levegőmennyiségnek köszönhetően a konkurens termékeknél 30 százalékkal gyorsabb száradási idő. Nagyon jó kezelhetőség, helytakarékos szállítás és tárolás. Levehető szennyezettvíz-tartály. A frissvíztartályba integrált fűtőszálak vannak beépítve. Beépített túlhevülés elleni védelem. A készülék tartozéka a 350 mm széles padlótisztító fej, rugalmas szívóajakkal.

KARCHER BRC 30/15 C anthr. szőnyegtisztító Adatlap

Kompakt szőnyegtisztító automata a kis felületek gyors és gazdaságos permetextrakciós tisztításához és szőnyegek köztes tisztításához i-Capsol szerrel. 200 és 800 m² felület gazdaságos tisztításához.

KARCHER BRC 45/45 C Ep anthr. szőnyegtisztító Adatlap

Kompakt szőnyegtisztító-automata szőnyegek mély- és köztes tisztításához 350 - 1.000 m² felületre. A munkavégzés iránya beállítható a szőnyeghez, a 2 ellentétesen forgó kefe szálmélységig hatoló tisztaságot biztosít.

KARCHER BRS 43/500C *EU anthr. szőnyegtisztító Adatlap

Kompakt szőnyegtisztító készülék kisebb szőnyegfelületek köztes tisztításához. Tisztítás után a szőnyeg rövid időn belül újra járható. Használata 200 - 600 m² felületen gazdaságos.

Cím: 2315 Szigethalom, Mû út 34. - Telefon: (+3630) 9613-440, (+3630) 3706-075
E-mail: info@mobilmaster.hu

eXTReMe Tracker