KARCHER ipari porszívók
KARCHER BV 5/1 háti porszívó Adatlap

Az új BV 5/1 Bp háti porszívó kényelmes akár egy hátizsák, és csak 5,3 kg, még könnyebb és nagyobb teljesítményű, mint elődje. A BV 5/1 Bp használata különösen ott előnyös, ahol a hagyományos porszívók nem férnek el, vagy ahol nincs elektromos áramhoz való csatlakozás: mozik, színházak, előadótermek, buszok, vonatok, lépcsőházak és folyosók.

KARCHER T 7/1 eco!efficiency *EU száraz porszívó Adatlap

A nagy, robusztus lábkapcsolóval a készülék egy lépéssel könnyen kezelhető. Kompakt felépítésének köszönhetően szállodákban, éttermekben, épülettisztításnál és kereskedelemben is egyaránt használható.

KARCHER T 10/1 eco!efficiency *EU száraz porszívó Adatlap

Ez a készülék egy nagy teljesítményű száraz porszívó professzionális használatra. Optimális ergonómikus tulajdonságai, mint a kompakt felépítésnek köszönhetően elsősorban szállodákban, éttermekben, épülettisztításnál, vagy kiskereskedésekben javasolt a használata.

KARCHER T 12/1 eco!efficiency *EU száraz porszívó Adatlap

Halk, fordulékony és billenésbiztos száraz porszívó lábkapcsolóval és ütközésvédelemmel. 2 gumírozottkerékkel és 2 terelőgörgővel. Egyszerűbb utánfutás a két nagy gumikerék és a két dupla lengőkerék által. A 12 m hosszú hálózati kábel a turbinafejbe beépített kábeltárolóra teljesen felcsévélhető és rögzíthető. Azelektromos szívókefe is rendelkezésre áll, ami a T 12/1 készülékből szőnyegkefés porszívót varázsol.

KARCHER T 15/1 Adv eco! efficiency *EU száraz porszívó Adatlap

A T 15/1 Adv eco!efficiency csúcsmodellel egészül ki az ipari szárzporszívó program.

KARCHER NT 35/1 Ap *EU száraz-nedves porszívó Adatlap

GÉP ÁRA    Az NT 35/1 Ap porszívó az NT 25/1 Ap készülék nagyobb változata 10 literrel nagyobb tartállya, és az NT 361 Eco típus utódja.

KARCHER NT 35/1 Tact *EU száraz-nedves porszívó aútómata szűrőtisztítással Adatlap

GÉP ÁRA    Könnyen kezelhető és erős egymotoros ipari nedves-/száraz porszívó szabadalmaztatott automatikus szűrőlerázó funkcióval (TACT rendszer), és komplett tartozékokkal, mint pl. beépített szívócső és tartozéktárolás.

KARCHER NT 65/2 Tact² száraz-nedves porszívó aútómata szűrőtisztítással Adatlap

GÉP ÁRA    Nagy mobilitás és teljesítmény, antisztatikus kialakítás, robusztus felépítés és sokféle praktikus megoldás, amivel a Kärcher Tact² porszívók rendelkeznek. Az NT 65/2 Tact² készülék mindent biztosít ahhoz, hogy a nagy mennyiségű finom port éppolyan önállóan tudja eltávolítani, mint a durva szennyeződést.

KARCHER IC 15/240 W Municipal szemétfelszívó Adatlap

Az IC 15/240 W kompakt, modern és funkcionális tisztítókészülék kültéri felületek pontszerű tisztítására, főleg közterületeken való használatra fejlesztették ki. A gép kialakításánál a Kärcher különösen nagy hangsúlyt fektetett a funkcionalitásra, nagy tehrebírású külső megjelenésre, valamint a szükségleteknek megfelelő széria- és kiegészítő tartozékokra, mint például a hatékony finom porszűrő vagy a fúvásfunkció.

Cím: 2315 Szigethalom, Mû út 34. - Telefon: (+3630) 9613-440, (+3630) 3706-075
E-mail: info@mobilmaster.hu

eXTReMe Tracker