KARCHER Ipari hideg vizes magasnyomású mosóberendezések

Hidegzuhany a makacs szennyeződésekre.

KARCHER HD 6/16-4 MX Plus hideg vizes magasnyomású mosó, tömlődobbal Adatlap

GÉP ÁRA A hordozható hidegvizes, rendkívül mobil és felhasználóbarát középkategóriás készülékek bravúrosan helytállnak még tartós felhasználás esetén is - a lassú fordulatú, 4 pólusú váltóáramú, ill. egyfázisú motoroknak köszönhetően.

KARCHER HD 9/20-4 M Plus hideg vizes magasnyomású mosó Adatlap

GÉP ÁRA   A hordozható hidegvizes, rendkívül mobil és felhasználóbarát középkategóriás készülékek bravúrosan helytállnak még tartós felhasználás esetén is - a lassú fordulatú, 4 pólusú váltóáramú, ill. háromfázisú motoroknak köszönhetően.

KARCHER HD 10/23-4 S Plus hideg vizes magasnyomású mosó Adatlap
GÉP ÁRA   A HD 10/23-4 S mindennapos használatra. A tisztítószerálló réz hengerfej és a rozsdamentes dugattyú kerámiabetéttel hosszú élettartamot garantál.
KARCHER HD 10/25-4 S Plus hideg vizes magasnyomású mosó Adatlap

GÉP ÁRA   A HD 10/25 4 pólusú hosszú élettartamú, vízhűtéses elektromotor, a robusztus sárgaréz hengerfejjel rendelkező 3 axiáldugattyús pumpa, és a sárgaréz vízbevezetés mind a minőséget garantálja.

KARCHER HD 6/15 M PLUS HIDEGVIZES MAGASNYOMÁSÚ MOSÓBERENDEZÉS Adatlap

GÉP ÁRA Kompakt, megbízható berendezés kiváló tisztítási teljesítménnyel és energiahatékonysággal a napi használathoz.

KARCHER HD 8/18-4M PLUS HIDEG VIZES MAGASNYOMÁSÚ MOSÓBERENDEZÉS Adatlap

GÉP ÁRA Kompakt, mobil, hideg vizes HD 8/18-4 M magasnyomású tisztító 4-pólusú, lassú üzemű, háromfázisú motorral és automata nyomáscsökkentővel. Kiváló tisztítási teljesítmény és energiahatékonyság.

KARCHER HD 7/17 M PLUS HIDEGVIZES MAGASNYOMÁSÚ MOSÓBERENDEZÉS Adatlap

GÉP ÁRA Megbízható és erőteljes, kompakt és mobil: hideg vizes magasnyomású tisztítónk, a HD 7/17 M háromfázisú motorral egyesíti a hosszú élettartamot, az egyszerű szervizelést, a maximális rugalmasságot és a kényelmes munkavégzést egy kimagaslóan hatékony berendezésben, melyet függőleges és vízszintes tevékenységre terveztünk.

Cím: 2315 Szigethalom, Mû út 34. - Telefon: (+3630) 9613-440, (+3630) 3706-075
E-mail: info@mobilmaster.hu

eXTReMe Tracker